Print management sikrer effektive og driftssikre printere

​Hos Scriptor Technology A/S har vi arbejdet med print management i over 30 år. Vores fokus har altid været på drift, vedligeholdelse og optimering af printinstallationer for virksomheder i hele Danmark. Formålet med print management er at sikre stabile og driftssikre printinstallationer med lavest mulige omkostninger.

Vi kan varetage al data capture og print management

Der er sket meget, siden vi startede i 1986, men det betyder samtidig, at vi kan tilbyde meget mere inden for print management end for 30 år siden. Moderne printinstallationer for virksomheder kan for eksempel inkludere mobile print, cloud service og digital arkivering.

Vi tilbyder at varetage både driften af dine printere og vedligeholdelse af den rette software. Vores software sikrer en effektiv brugerfunktionalitet. Der er mange virksomheder, der ikke effektivt vedligeholder deres installerede løsninger med print management.​

Det kræver viden, erfaring og tid at holde styr på sine printere og derfor er det fordelagtigt for dig, hvis vi står for al drift, teknisk service og vedligeholdelse af print management og data capture. Derved undgår du at skulle bekymre dig om dine printere og samtidig får I bedre funktionalitet.

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser

Du er meget velkommen til at kontakte os hos Scriptor Technology A/S for at høre mere om vores ydelser og for at få et uforpligtende tilbud på alt drift og vedligeholdelse af dine printere. 

Du kan ringe til os på telefon 7020 7750. Du kan også vælge at sende en e-mail til os på kontakt@scriptor.dk – derpå vender vi retur hurtigst muligt.​

​Firmainfo

Scriptor Technology A/S

CVR 10061571

Grusbakken 5
​2820 Gentofte

kontaktinfo

Telefon +45 7020 7750

​​E-mail kontakt@scriptor.dk

links

facebook-logo​  linkedin-logo  youtube-logo