Produkter​

Scriptor samarbejder med markedets førende producenter for at levere en skræddersyet Print Management løsning til dig.​ Med flere producenter sikrer vi, at du altid har valget mellem forskellige løsninger, så vi i samarbejde kan finde frem til den rigtige Print Management løsning der passer til dig og din virksomheds behov.​​ 

Med print-løsninger fra HP får man markedets bredeste udvalg af maskiner inden for A4 og A3 både på laser og den nye banebrydende Pagewide blæk-teknologi som giver markedets bedste CSR. Læg dertil markedets bedste management tools til at håndterer og drive enterprise print-løsninger som et grundlæggende fundament for moderne MPS løsninger

Også på sikkerhed udmærker HP sig med deres kendte løsninger fra deres øvrige IT platforme der sikrer positionen som verdens mest sikre printer brand 

Lexmark tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på både HW og  forbrugsstoffer og er en af Danmarks største leverandører af printere. Udover de kendte printprodukter, har Lexmark en række avancerede softwareprodukter, som kan gøre drift af en printerinstallation mere effektiv og bidrage til avanceret dokument management.

Ricoh har et bredt produktsortiment der komplementerer vores øvrige producenter rigtig godt. Særdeles konkurrencedygtige MFP-maskiner, markedets bedste production printing produktlinje og en række innovative produkter til det effektive kontor. 

Autostore løsningen bruges til at digitalisere papirbaserede eller elektroniske dokumenter. Autostore fanger data fra papir gennem scanning eller gennem elektronisk aflæsning fra dokumenter som mails, PDF, billeder fra mobile enheder etc. De aflæste informationer kan efterfølgende bruges i virksomhedens øvrige infrastruktur så som økonomi-systemer, dokumentarkiver og lignende.

Safecom er den mest udbredte Print Management løsning i Danmark til Smart Print eller Follow Me print. ​

Safecom har markedets bredeste funktionalitet dækkende alt fra push og pull print, adgangskontrol, implementering af politik for print (farver, duplex etc), og dokument accounting til videre fakturering og økonomisk opfølgning.

One Q er en dansk virksomhed der har udviklet en avanceret og innovativ løsning til Follow Me print. Vore konsulenter er parat til at rådgive om en One Q løsning kunne være et godt match for din virksomhed.​

​EveryonePrint er en dansk ejet virksomhed som har udviklet et markedsledende produkt til print fra bærbare og mobile enheder. EveryonePrint kan benyttes som selvstændig løsning eller i forbindelse med en Print Management løsning. Kontakt vores konsulenter for en gratis prøveperiode og få professionel rådgivning om hvordan vi løser udfordringen med print fra mobile enheder.

ephesoft-logo

Ephesoft er et nyt open-source og cloud-baseret produkt til intelligent datafangst og automatisering af processer og mulighederne er mange. ​Med Ephesoft kan du, uden installation af hardware eller software, digitalisere dine fakturaer, timesedler, journaler, arkiver og al anden dokumentation. Du kan få automatiseret datafangst fra e-mail, skannere, multifunktions maskiner, pc'er, tablets, smarthpones og andre bærbare enheder. 

Printix er et dansk firma stiftet af 5 IT- og print entreprenører samt en tidligere medstifter af Safecom.​

Printix er etableret udfra en passion for print, og en stærk tro på at ting altid kan ændres til det bedre. Printix udforsker og udnytter de muligheder som ny teknologi tilbyder og tilfører fokus, sund fornuft og eksekvering af printjobbet.

​Firmainfo

Scriptor Technology A/S

CVR 10061571

Grusbakken 5
​2820 Gentofte

kontaktinfo

Telefon +45 7020 7750

​​E-mail kontakt@scriptor.dk

links

facebook-logo​  linkedin-logo  youtube-logo