Scriptor Print-as-a-Service infrastruktur​

Mange virksomheder har en kompleks printinstallation med alt for mange printkøer, printservere og applikations servere.

Løbende ændringer af installationen med printere der nedtages, flyttes eller tilføjes, sammenholdt med mangelfuld dokumentation gør, at virksomheden ofte ikke har det fulde overblik over enheder og infrastruktur. Desuden er printerdrivere og firmware er ikke altid opdateret til nyeste niveau, hvilket introducerer en væsentlig sikkerheds risiko for hele organisationen. Og har virksomheden printere fra flere forskellige leverandører, bliver test og udrulning af firmware endnu mere tidskrævende.​

​Brugerpolitiker, der sikrer lavere driftsomkostninger, bliver ofte ikke installeret. Besparelserne opnås ved at begrænse brug af farveprint og sikre duplex print for almindelige print jobs.

​​

Separat indkøbte kontorprintere, som ikke er kendt i driftsorganisationen, er endnu et problem for virksomheden. Ikke alene er forbrugsstoffer dyrere på disse printere, men de udgør også en sikkerheds risiko.

​​

Og endelig er infrastrukturen oftest ikke redundant, hvilket betyder, at går en komponent ned, påvirker det mange brugere.

​Mange printerleverandører tilbyder print-as-a-service, men når man kigger nærmere efter, består løsningen oftest blot af en leasingaftale, en serviceaftale samt en klik-afgift.

​​

Scriptors tilgang er fundamentalt anderledes. Vi ser på hele virksomhedens printinstallation, og leverer en optimal infrastrukturløsning samlet i én boks: Servere, storage, netværk, firewalls og software. Fejltolerant, testet i dets sammenhæng og med alle de værktøjer, der skal til for at skabe en effektiv drift. Efterfølgende sikrer vi effektiv drift og support af hele print-infrastrukturen.

​Firmainfo

Scriptor Technology A/S

CVR 10061571

Grusbakken 5
​2820 Gentofte

kontaktinfo

Telefon +45 7020 7750

​​E-mail kontakt@scriptor.dk

links

facebook-logo​  linkedin-logo  youtube-logo