Scriptor introducerer den ultimative lejeordning til printere​

Print- og kopibranchen er berygtet for tvivlsommer kontraktformer, hvor kunder lokkes til at betale langt mere end en fair markedspris. Kreative afregningsformer, forlængelse af aftaler uden nedsættelse af ydelser, tvivlsomme definitioner af service - ja listen over hvad "smarte" sælgere lokker kunderne til at skrive under på, er desværre meget lang. Sådan gør vi ikke hos Scriptor!

Vi har i 3+ år levet af at have lange relationer til vores kunder. Kunder, som forlænger deres samarbejde med Scriptor fordi, vi yder en god service, har rimelige priser og tilfører værdi til kundernes print processer. Og vi er faktisk trætte af branchens ry - fordi den naturligvis også påvirker vores arbejde med nye kunder og fordi vi gerne vil vise, at der i denne branche er leverandører, der arbejder hårdt og ærligt.

Derfor har vi besluttet os for at lave den ultimative lejemodel. Hvis du ikke er glad for aftlaen, så opsiger du den bare, og returnerer vores printer, men vi tror at du bliver lige så glad for samarbejdet som vores andre kunder, og vi ser frem til samarbejdet.

Læs mere om lej din printer her eller ring til os på tlf. 70 20 15 16.


​Firmainfo

Scriptor Technology A/S

CVR 10061571

Grusbakken 5
​2820 Gentofte

kontaktinfo

Telefon +45 7020 7750

​​E-mail kontakt@scriptor.dk

links

facebook-logo​  linkedin-logo  youtube-logo