Mobile print

​Hos Scriptor Technology A/S kan vi tilbyde forskellige løsninger med mobile print for virksomheder i hele Danmark. Vores mobile print er velegnet til medarbejdere, der flytter rundt mellem forskellige kontorer og afdelinger.

Vi hjælper med at finde en løsning inden for mobile print

Stadig flere og flere medarbejdere flytter mellem forskellige kontorer og afdelinger og det stiller krav til firmaets print-løsning. Der findes en lang række forskellige løsninger inden for mobile print. Visse producenter har endda gratis løsninger.

Den ansvarlige virksomhed bør stiller sig selv to spørgsmål:

  • Hvordan ønsker vi at sikre de data og dokumenter, som printes fra mobile enheder?
  • Hvordan sikrer vi en økonomisk løsning, der ikke går på kompromis med omkostninger til tonere og tilbehør til fysiske printere?

Vi er naturligvis parat til at råde og vejlede dig i at finde den rigtige løsning til en effektiv og opdateret drift af dine printere. 

Vi kan levere en lang række forskellige løsninger til mobile print. De er alle baseret på forskellige leverandøres teknologi. Samtidig er vi det oplagte valg på grund af vores landsdækkende teknisk service.​

​Kontakt os for at få et tilbud på en printløsning

Du er velkommen til at kontakte os hos Scriptor Technology A/S for at få et uforpligtende tilbud på en løsning inden for mobile print, som passer til din virksomheds behov og økonomi. 

Du kan ringe til os på telefon 7020 7750, men du kan også skrive til os på e-mail kontakt@scriptor.dk – vi besvarer din e-mail hurtigst muligt.

​Firmainfo

Scriptor Technology A/S

CVR 10061571

Grusbakken 5
​2820 Gentofte

kontaktinfo

Telefon +45 7020 7750

​​E-mail kontakt@scriptor.dk

links

facebook-logo​  linkedin-logo  youtube-logo