Follow Me Print skaber orden og besparelser

​Alle kender til bunker af uafhentet print i printrummet og fejlprint af fortrolige dokumenter. Hele 40 % af al print består af e-mails og webprint og 20 % af al print havner direkte i papirkurven. Det kan en Follow-me løsning rette op på.

I praktisk foregår det ved, at brugeren udskriver som normalt via sin PC, tablet eller mobiltelefon. Udskriften printes ikke med det samme, men gemmes i en printkø og frigives først når brugeren logger ind på en selvvalgt printer.

Follow-me print er en vigtig brik i jeres GDPR-strategi

​Alle danske virksomheder er omfattet af EU's persondataforordning. Med en follow-me løsning kan virksomheden opstille regler for, hvordan personfølsomme oplysninger behandles. For eksempel kan CPR-numre overstreges, så de ikke er læsbare i den færdige udskrift, eller man kan vælge at dokumenter, der indeholder personfølsomme eller fortrolige oplysninger slet ikke kan udskrives.

​Fordele ved follow-me print:

  • Skaber besparelser ved at reducere antal print, forbrug og strømforbrug.
  • ​Dokumenter følger brugere til deres valg af printer og øger dermed dokumentsikkerhed og fortrolighed.
  • Forenklet og centraliseret administration af printere og printkøer.
  • Reducerer CO2-forbruget

​Regelbaseret print​

Ud over de indlysende fordele ​giver follow-me også mulighed for at indføre regelbaseret print, som definerer udskriftsstandarder for personer, afdelinger eller hele virksomheden. Eksempler på dette er:

  • ​Større udskrifter sendes automatisk til højhastighedsprintere
  • Udskriftsjobs konverteres automatisk til duplex-print og gråtoner hvilket giver store besparelse på både toner og papir
  • Brugere som udskriver e-mails får en pop-op meddelelse, der fortæller om fx miljøpåvirkningen af print
  • Print sendes til den printer, der udskriver det specifikke print-job bedst og billigst

​Scriptor Technology tilbyder follow-me løsninger ​baseret på Kofax ControlSuite, OneQ og PaperCut. Vi har et indgående kendskab til løsningerne fra alle tre producenter og rådgiver gerne om hvilken løsning, der passer bedst i en given situation. 

​Firmainfo

Scriptor Technology A/S

CVR 10061571

Grusbakken 5
​2820 Gentofte

kontaktinfo

Telefon +45 7020 7750

​​E-mail kontakt@scriptor.dk

links

facebook-logo​  linkedin-logo  youtube-logo