Fang, bearbejd og distribuer data uden grænser på tværs af it-strukturen

Virksomheder og offentlige organisationer oplever ofte, at værdifulde data er fanget i papirbaserede dokumenter, e-mails eller standard elektroniske dokumenter som Word, PDF og billedfiler. Data, som findes i disse dokumenter, må ofte bearbejdes manuelt for at anvende dem operationelt i virksomheden. Og da op til 80% af forretnings kritisk information findes i ustruktureret form, og dermed er vanskelig at dele og samarbejde om, oplever mange at informationen enten ikke anvendes optimalt eller er tidskrævende og dyr at bearbejde.

Digital dokumenthåndtering er ikke en ny teknologi, men gennem de seneste år har vi set nye innovative løsninger, der tillader virksomheden at indsamle, klassificere,  lære og uddrage information fra dokumenter, uanset hvilken form dokumentet har.

Hos Scriptor er vi eksperter i digital dokumenthåndtering og har hjulpet mange større private og offentlige virksomheder med at opnå såvel betydelige besparelser samt konkurrencemæssige fordele gennem en bedre udnyttelse at de skjulte data i både strukturerede og ustrukturerede dokumenter

Kontakt os i dag​

​Du kan ringe til os på telefon 7020 7750, men du kan også skrive til os på kontakt@scriptor.dk – vi besvarer din e-mail hurtigst muligt.

Hvorfor skal I have digital dokumenthåndtering?

​I bør overveje at skifte til vores dokumenthåndtering med digital arkivering, hvis I kan genkende nogle af disse udfordringer:

 • I har et stigende behov for at få automatiske og mere lønsomme forretnings- og arbejdsprocesser.
 • I har et øget behov for at arkivere alle typer af dokumenter elektronisk, så de er let tilgængelige på tværs af virksomheden, både lokalt og internationalt, ligesom de samtidig er sikret digitalt.
 • I ønsker fremover at scanne alt indgående post og fakturaer til et elektronisk workflow.
 • I søger yderligere IT-besparelser gennem optimeringer

Hvilke muligheder har i med en digital dokumenthåndteringsløsning fra Scriptor​?

Figuren ovenfor beskriver de otte steps i et digitalt dokument work-flow.  Med en løsning fra Scriptor kan seks af de otte steps automatiseres, så kun step 1 og 5 kræver manuel håndtering

 1. Data opsamles på flere måder: via skannere, multifunktionsprintere (MFP), netværksfoldere, fax, email, dokumentarkiver, web portaler, tynde klienter og mobile enheder.
 2. Dokumenter og billeder normaliseres, renses og roteres så de er klar til at blive klassificeret. De enkelte dokumenter identificeres uden brug af skillesider eller stregkoder
 3. Dokumenterne klassificeres til den efterfølgende behandling. Dette step identificerer et dokument som fx en ordreseddel, faktura, fragtseddel, patientjournal eller låneanmodning. Systemet er selvlærende og behøver kun en til to eksempler for at bestemme en given dokumenttype.
 4. Herefter ekstraheres metadata fra dokumenterne. Metadata beskriver og giver information om de data dokumentet indeholder.  Dette bruges til at finde eller sende dokumenterne til den rigtige forretningsprocess.
 5. Data valideres automatisk efter givne kriterier. Såfremt data er uden for tolerenceværdierne, bliver dokumenterne sendt til manuel validering
 6. Efter bearbejdning leveres dokumenter og data til virksomhedens IT systemer eller på en lokal server eller cloudløsning.
 7. Den ustrukturerede information er nu normaliseret, hvilket giver mulighed for at foretage analysere på dem. Løsningen giver mulighed for at finde mønstre i store datamængder, lave konsekvensanalyser og registrere afvigelser i data.
 8. Data kan endelig visualiseres vha. dashboards og mindmaps.

Med en løsning fra Scriptor får I :

 • Cloud baseret implementering på privat eller offentlig cloud
 • Selvlærende algoritmer, som automatisk sorterer og klassificerer dokumenter
 • Central implementering og udrulning via enkelt web-interface
 • Decentral datafangst via mobil, email, web, scanner eller multifunktionsprinter
 • Økonomisk fordelagtig licensstruktur, da der ikke er behov for decentrale SW-licencer​

​​

Løsningen implementeres i Kofax AutoStore ​eller Ephesoft, som er de ledende leverandører af dokumenthåndterings løsninger. Scriptor har et tæt samarbejde med begge leverandører, og vores konsulenter er certificerede i AutoStores og Ephesofts løsninger

​Firmainfo

Scriptor Technology A/S

CVR 10061571

Grusbakken 5
​2820 Gentofte

kontaktinfo

Telefon +45 7020 7750

​​E-mail kontakt@scriptor.dk

links

facebook-logo​  linkedin-logo  youtube-logo