​Hvad ved en printer-leverandør om digitalisering?

Måske mere end du umiddelbart skulle tro. Men lad os lige forstå, hvorfor først:

I gamle dage, da alle dokumenter var på papir, opstod der en række løsninger, der gjorde avancerede printere til scannere og print-branchen udviklede derfor scanningssoftware, der kunne læse dokumenter med henblik på at arkivere dokumenter, så de kunne genfindes. Det er i dag en fuldstændig integreret del af enhver print-løsning, at man kan scanne sine dokumenter til en folder på netværket eller til sin interne post.

Men når man nu kunne digitalisere sine dokumenter, var det nærtliggende at læse data fra de elektroniske dokumenter. Igen udviklede print-branchen løsninger der kunne understøtte processer som faktura-scanning, hvor data blev genkendt og aflæst med henblik på automatisk videre behandling i ERP-systemer og lignende

Løsningerne var (og er stadig i mange virksomheder) relativt statiske. Løsningerne kan genkende data der er standardiseret og placeret korrekt på formularer, men det har givet effektive standardiserede processer. Og når vi kan aflæse data fra et scannet dokument, så kan vi naturligvis også aflæse data fra et elektronisk dokument. Og hermed blev løsningerne løsrevet fra den fysiske printer – men det var (og er) stadig traditionelle print-relaterede producenter og forhandlere, der har de bedste løsninger og kompetencer til at implementere løsningerne.

Så mange virksomheder har fået implementeret scanningsløsninger til arkivering af dokumenter, til data-genkendelse fra både fysiske og elektroniske dokumenter og til understøttelse af digitale processer. Og hvis du vil vide mere om det, så tager du bare fat i Scriptor, så hjælper vi dig.

Men dokument-digitaliseringen tager lige nu et nye spændende spring frem. Nyeste teknologi tillader, at løsningerne leder efter data i ustrukturerede dokumenter, finder data og reagerer på disse data. Det giver helt nye muligheder for dels at bygge avancerede systemer til automatisk proces-håndtering og det giver mulighed for opbygning af logiske algoritmer, der kan forbedre beslutninger og processer på baggrund af information i ustrukturerede dokumenter. Oplagt overalt, hvor der er store mængder af dokumenter med semi-strukturerede eller ustrukturerede data. Sundhedssektoren, bank og forsikring, advokater og inkasso, ejendomshandel – for at nævne nogle af de oplagte.

Se der er derfor din printer-leverandør bør vide noget om digitalisering – fordi det er i branchens DNA. Og hvis du gerne vil vide om der er noget, du kan bruge denne type løsninger til, så tager du bare fat i os fra Scriptor.

Læs mere om Autostore

​Firmainfo

Scriptor Technology A/S

CVR 10061571

Grusbakken 5
​2820 Gentofte

kontaktinfo

Telefon +45 7020 7750

​​E-mail kontakt@scriptor.dk

links

facebook-logo​  linkedin-logo  youtube-logo